Search Results for Inggris

Inggris Wikipedia

November 18, 2017 // 0 Comments

Inggris nyaéta nagara nu pangageungna di Karajaan Britania Raya di Éropa. Istilah "Inggris" sering ogé dianggé pikeun nyebat nagara Britania Raya sakumna.

Inggris Wiktionary

November 18, 2017 // 0 Comments

Etymology[edit]. English English. Proper noun[edit]. Inggris. The people of England; The language originating in England; English. See also[edit]. bahasa Inggris.

1 2 3 7